>
 

Rijnland breidt met samenwerking met Van Dongen en Partners uit naar Oosterhout (NB)

Rijnland breidt met samenwerking met Van Dongen en Partners uit naar Oosterhout (NB)

Door een aandeel te verwerven in deurwaarders en incassobureau van Dongen en Partners BV, wil Rijnland zich beter wapenen voor de toekomst. Het in Oosterhout gevestigde kantoor met aan het roer Alexander van Dongen geeft nieuwe mogelijkheden om onze cliënten sneller, pro-actiever en waar mogelijk nog beter te ondersteunen en tegelijkertijd onze efficiency verder te optimaliseren.

Het kantoor is een gerenommeerd deurwaarderskantoor met ook een jarenlange ervaring in de incasso markt. Zij bedient voornamelijk regionale opdrachtgevers waaronder MKB bedrijven, woningverhuurders en advocatenkantoren. Het werkterrein bestrijkt voornamelijk West Brabant echter ook dit kantoor biedt landelijke dekking door gebruik te maken van haar landelijk kantorennetwerk.

Om op lange termijn hoge kwaliteit dienstverlening te garanderen en de efficiënte te verhogen , was van Dongen en Partners al enige tijd op zoek naar een kantoor om zich bij aan te sluiten of samen te werken. De ontwikkelingen in de deurwaarders- en incasso branche zijn groot. Technologische ontwikkelingen en regelgeving veranderen de werkzaamheden en de processen.

Rijnland tenslotte ziet hiermee zijn organisatie verder doorgroeien en versterkt tegelijkertijd met de samenwerking zijn aanwezigheid in West-Brabant. De persoonlijke, doortastende en kwalitatieve aanpak van Van Dongen en Partners sluit naadloos aan en versterkt onze filosofie; “Daadkracht, Kwaliteit en vooral ook Dichtbij”.