>
 

Missie/visie

 

Onze missie

Onze missie is in onze regio de belangrijkste partner te zijn van opdrachtgevers bij het incasseren van hun vorderingen en het ondersteunen en adviseren van alle credit management oplossingen.

Onze visie

Rijnland is een organisatie die staat voor kwaliteit, daadkracht en dichtbij, die waar maakt wat zij belooft. Om onszelf in deze kernwaarden niet te verliezen streven wij geen uitbreiding in vestigingen na, maar zoeken wij samenwerkingen met anderen in het land die daar net zo over denken. Onze kracht ligt in korte lijnen, snel en adequaat handelen, heldere en persoonlijke communicatie, no–nonsense.

Rijnland doet dit op een maatschappelijk verantwoorde wijze, rekening houdend met de belangen van haar opdrachtgevers, haar werknemers, maar ook met de belangen van haar debiteuren.

Persoonlijk contact

Onze incassoprofessionals en deurwaarders zijn er op gericht om zoveel mogelijk persoonlijk contact te leggen met de klanten van onze opdrachtgevers. Achter iedere vordering staat een mens en dit aspect motiveert ons, iedere dag weer, om deze mensen met onze persoonlijke benadering weer tot betalen te bewegen.

Stel uw vragen aan onze experts